En fantastisk sommerkjole! Når jeg skal til fest kan jeg godt lide at at gøre noget ekstra ud af det! Jeg Elsker farver, især om sommeren! Her skal farverne være friske og skrige af sommer, varme og glade stunder! Især farver som grøn, gul, lilla, blå signalere sommer.

Da jeg i Maj måned var til konfirmation, havde jeg denne fantastiske grønne kjole på. jeg køber ofte mit tøj fra Only og Vero Moda, og denne sommerkjole er ingen undtagelse. Kjolen er simpelthen så smuk på, enkel men stadig farverig, anderledes og indbydende. Jeg elsker den simpelthen og det er gået hen og blive en af mine ynglings kjoler.

Mit tøjvalg er generelt meget farverigt, hele året rundt, da jeg mener at farver giver kulør, skaber glæde, positivitet og gør at man ser mere frisk ud. Det gør altså bare hverdagen lidt mere sjov 

Ditte L/S Layred kjole – Grøn

Sommerkjolen her er købt hos Only til 279,95 kr. Lige til at overkomme, også er stoffet simpelthen så lækkert at kjolen er behagelig og have på. Kjolen har også en fin længde, som går lige til midt på låret. Jeg er meget sart med at mine kjoler på blive for korte, og her opfylder den mine krav. Kjolen har små blomster i lilla, gul og sort. Jeg var gået all in og lavet gule negle, sorte stiletter og sorte smykker. Kjolen vil dog uden problemer kunne styles ned med et par sneackers.

Anja