Nu vil jeg lave noget anderledes og sjovt – Q&A. Jeg synes det er på tide at lave et indlæg som handler om mig, altså jeg ved godt at alle indlæg handler om mig, og noget jeg har oplevet eller ved noget om. Men jeg mener et indlæg som er lidt mere personligt end det som står på min “om mig” side. 

Har i nogensinde hørt om Q&A – question and answer (spørgsmål og svar)? Det er 10 spørgsmål, som jeg naturligvis stiller og svarer på. Spørgsmål som er lidt anderledes og giver en lidt mere sjov og på nogle punkter mere personlig viden om hvem jeg er. 

Hos https://blogguides.dk, som står bag bloggersbyheart netværket, som jeg er en del af, der kan man få guides og hjælp til at starte en blog. Herinde har de lavet nogle Q&A som kan bruges til et lidt anderledes og sjovere indlæg.

10 sjove og personlige spørgsmål

  1. Hvad er de første tre ting, du gør, efter du er vågnet? Jeg trækker dynen op over hovedet og håber det er en ond drøm at jeg skal op nu! Nej efter jeg er vågnet drikker jeg en halv liter vand sammen med mine vitaminpiller(min sundhed er meget vigtigt), kigger på min mobiltelefon(ja jeg ved det) og åbner vinduet. 
  2. Hvad er den sidste ting, du har lært? Nye styrersystemer på min arbejde. 
  3. Hvilken serie ser du lige nu, hvad handler den om, og kan den anbefales? Jeg er helt vild med den ældre genre, så lige i øjeblikket er det “Hun så et mord” der hitter. Handler om krimiforfatter som opklarer en masse mord, som hun tilfældigvis havner i. Ja det lyder måske kedeligt, men jeg er på nogle punkter lidt gammeldags, og jeg elsker det. Så nemt og ligetil og alligevel skal man være opmærksom på clues der afslører morderen. I love it! 🙂
  4. Hvilken opdigtet ting, sted eller dyr ville du ønske fandtes? En tidsmaskine, engang imellem ville det være dejligt at kunne gå tilbage i tiden og lave sine valg om, udfra den viden man har idag til fx valg af uddannelse, mænd, arbejde osv. 
  5. Hvis du var en superhelt, hvem ville du så være, og hvorfor? Supermand! Tænk at kunne skifte tøj sindsyg hurtig i en telefonboks! Også kan han flyve, what’s not to like?
  6. Hvis du fik 10.000 DKK i hånden lige nu, og du skulle bruge dem inden for 15 minutter, hvad ville du så bruge dem på? Uden tvivl en ferie til mig og Emil. 
  7. Kan du nævne én ting, som du elsker, men som din kæreste, familie eller venner hader? Kun 1 ting? Den er svær! Min kæreste hader når jeg drikker de der sodavand uden kalorier, hans synes det lugter dårligt. 
  8. Du er alene hjemme og maven rumler, hvad spiser du? A: Min livret selvom den tager lang tid at lave eller B: Noget hurtigt og nemt. Livret har jeg ikke, jeg er meget madglad, så elsker generelt rigtig meget mad og det at spise, hvilket er en ret stor ulempe, når røven bliver større og større hvis man ikke passer på! Men elsker pasta, så det vil helt sikkert være B, noget nemt! Sikkert pasta med ostesovs, kylling og gulerod. Smager såååå godt! 
  9. Det er en sen aften, du er alene, og du hører nogle i køkkenet. Der er nogle i huset! Hvad gør du? A: Går i panik, gemmer mig under dynen, og ringer efter politiet. B: Larmer helt vildt, tænder alt lys, og gør klar til kamp! Jeg vil meget gerne sige B, for håber på jeg er modig nok til at gå ud og tjekke. 
  10. Hvad er de sidste tre ting, du gør, inden du går i seng? Fjerner makeup og renser huden, henter en flaske vand og børter tænder. 

Lidt anderledes og sjove facts om mig. 

Anja