HEJ I SKØNNE MENNESKER OG VELKOMMEN  🙂

Jeg er super glad for du har valgt at gå ind på min blog.
Overordnet vil jeg skrive om mit liv, og det at være gravid og mor.
Bloggen handler generelt om livet som den almene dansker, et liv som ikke er synderlig luksirøst, men et liv som er mit og som skaber glæde hos mig. Mine indlæg vil derfor være noget de fleste kan forholde sig til.

Hvem er jeg? – Mit navn er Anja, jeg er 28 år og bor på Stevns, lidt syd for Køge, sammen med min kæreste. Vi venter vores første barn. Jeg elsker at få nye minder og eventyr via rejser, oplevelser og samvær med andre mennesker.

Jeg er uddannet indenfor kontor, men har endelig taget skridtet til det mit hjerte brænder for, at hjælpe mine medmennesker. Derfor har jeg også en mentoruddannelse. Lige i øjeblikket er jeg på barsel, men efter barsel skal jeg igang med at søge nyt arbejde.

I er altid velkommen til at skrive til mig, hvis i har noget på hjertet, ellers bare enjoy : )

Anja