En weekend med oplevelser?
Denne weekend har været en af de mere sjove og mindeværdige weekender. Den har været fyldt med hyggeligt samvær med familie, kærestetid, sjove forestillinger og god mad. Som Emil siger, har det været en weekend i mit tegn, for jeg elsker samvær med folk jeg holder af og naturligvis en masse god mad 🙂 

Når men fredag startede med en tur i Nykøbing Falster revyen med spisning, i selskab med min mormor, bonus morfar, morbror og tante – Emil var der naturligvis også.
Det er simpelthen en oplevelse værd, vi grinede non stop i 2 timer, og det er humor som passer til alle aldre. Skuespillerne er sindsyg gode og giver den fuldt gas! Selv gravide Julie Steincke, hoppede rundt ubesværet med sin store mave og leverede den ene joke efter den anden. Også er der maden! Den var virkelig god! Vi fik varmrøget laks til forret, som jeg er kæmpe fan af! Og til hovedret fik vi lækkert kalvekød med rødvins sovs. Jeg ELSKER det!
Hvis ikke i har ser forestillingen endnu, så skynd jer at booke billetter! Forestillingen Spiller hele August med. I vil ikke fortryde det! 🙂  Forøvrigt er der efter forestillingen DJ nedenunder i baren, der er super hyggeligt og anledning til at få svinget træbenet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag var Emil og jeg på kærestetur i Tivoli og se “mor og far sidder i grøften” med Peter frodin, Anders W Bertelsen, Kisten Lehfeldt og Mia Lyhne. De er alle lige så gode og sjove live, som de er på tv. Der er en forestilling som igen er for alle aldre og hvor der er lagt op til lummerhed og undertoner som ikke er for sarte øre.
Vi spiste naturligvis i restaurant Grøften i dagens anledning, hvor maden er en udsøgt fornøjelse. Jeg har længe gerne ville smage deres Skipperlapskovs, da den minder mig om min farmor som var verdensmester i lapskovs. Min mave var yderst tilfreds, og selvom der var adlibitum, så kunne jeg dårligt spise den første potion. God dansk mad er lige i mit hjerte.
Det er en ren oplevelse i sig selv at være i Tivolis skønne omgivelser. Vi kunne sagtens have brugt flere timer, på bare at nye haven, drikke drinks og nyde solen. 

 

Anja