Billig getaway? Ønsker du en hurtig, lækker og billig getaway, så skal du besøge Hotel Søpark i Maribo. Et hyggeligt hotel, som oser af charme og er omringet af skøn natur. Hotel Søpark er det hele værd. 

Min kæreste og jeg fik den spontane ide at tage en overnatning på hotel, bare os 2. Jeg synes det er enormt vigtigt at man husker at være kærester, og nogle gange er det altså bare nemmere når man ikke er hjemme, hvor der er så mange praktiske ting der hele tiden skal laves. Vi ønskede fred og ro, og skøn natur, samtidig gad vi ikke og skulle kører alt for langt. Vi fandt Hotel Søpark, og blev enige om at kører til Maribo.

Hotel Søpark set fra bagsiden

Vi har bestilt et værelse med udsigt til den store sø, og med stort badekar/spa (jeg elsker at bade, og har en ide om at det er så romantisk at være i badekar med sin kæreste, han er ikke helt enig med mig). Når men badekar fik vi. Ved indtjekning, får vi af vide at der som en del af opholdet er snack og kagebord om eftermiddagen, kaffeautomat til fri afbenyttelse og stor lækker morgenbuffet. Til hotellet er også en restaurant og bar. Afsted til snackbaren med mig, også ellers op til værelset. 

Udsigten fra værelset

Wauw sikke en udsigt, bortset fra det tørre græs forårsaget af vores skønne danske sommervarme, så er der simpelthen så smukt. Der er grønt hele vejen rundt, og til venstre for os ligger Maribos smukke domkirke, som vi kan se fra vores balkon. Jeg spotter straks de muligheden for nogen skønne romantiske gåture, og en gang minigolf på hotellet, ihh alt den dejlige kærestetid, bare ham og mig. Min kæreste spotter sengen, han mener han trænger til en lur. Så meget for romantik. ha ha. Jeg benytter tiden til at hoppe en tur i badekaret, med en cola og en bog.

Sæbe skal der til

Vi vælger at spise på en restaurant i byen, kun få 100 meter fra hotellet. En lille hyggelig restaurant – Restaurant B. ALT maden er lavet fra bunden, helt ned til mindste detalje, og det kan man smage. Vi gav omkring 700 kr. for 2 foretter, 2 hovedretter og drikkevarer. Jeg kan klart anbefale jer at kører en tur derned hvis i kan lide en god bøf, for det er VIRKELIG godt! Vi skal helt klart derned igen, og næste gang skal vi have vores forældre med.

 Drinks på hotellet, Vodka med Faxe kondi sommer og en iskold Baileys.

Vi slutter aftenen af med en fodboldkamp i fællesrummet og drinks i sofaen. Alt i alt et super hyggeligt hotel, men lækre loungemøbler, sauna, god service, lækre omgivelser og plads til en masse forskellige typer. Jeg har nydt vores lille billige getaway, og det ved jeg også min kæreste gjorde. Vi glæder os allerede til næste gang!

Hotel Søpark er helt klart noget vi godt kan anbefale! Vi gav omkring 1100 kr. for en overnatning, men i forhold til mange andre steder, så fik vi så meget for vores penge! – billig getaway. Det er hele turen værd, også er Maribo altså heller ikke det værste sted at besøge. 

Anja