Bali er et fantastisk smukt sted, med meget og byde på alt efter hvad du er til. Emil og jeg var på et kort stop på 3 dage på Bali, hvor vi boede i Canggu, en lille by ca 1 times kørsel fra Kuta. Canggu er en typisk by for unge og især for dem som kan li at surfe. Stranden er ikke en af de bedste (kaldes sort sand), men er bestemt ikke dårligt. Stranden er pæn og ren, men der som sagt rigtig mange surfere og bølger på vandet.

Vi boede på hotellet Aston Canggu beach resort, og det var tilgengæld helt fantastisk. Vi boede i stueetagen, med en lille terrasse lige ud til laguna. På tagterrassen lå poolen, hvor man kunne ligge og kigge ud på havet og alle surferne. På tagterrassen lå også restauranten, hvor man spiste morgenbuffet, men derudover kunne bestille mad hele dagen.

Maden var forøvrigt helt fantastisk, så vi spiste ret ofte på hotellet. 

Hotellet set fra indgangen, til venstre for hotellet ligger stranden blot 200 meter nede

Den første dag var ren afslapning, hvor vi havde sovet MEGET længe. Vi var ankommet til hotellet kl 1. om natten, og da vi ankommer kan vi hører lyden af høj musik, hvilket vækker Emil og han er straks klar på at skulle ned og have en øl, og se hvor musikken kommer fra. Det viser sig at der er en stor strandfest, med en masse mennesker i alderen 20-30 år. Hyggeligt var det, men efter at have fløjet i sindsyg mange timer, så vil man gerne se sin seng.

Det var et pænt, moderne og rent værelse og hotel. 

Den anden dag på Bali brugte vi på at tage ind til Kuta. En by med små gader, hvor der er mange gadesælgere med billige varer og andet. Men også en by med storcenter, The Rock cafe, Mac D og et hav af knallerter. Det var super at få lov til til at opleve den side af Bali og “storbyliv”, men vi var nu alligevel glade da vi kom tilbage til lille Canggu.

Der var flere forskellige slags liggestole og hjørner man kunne lægge sig og nyde vejret, lidt mad eller læse en bog

Den sidste aften på Bali brugte vi på en lille hyggelig restaurant ca. 10 min på knallert fra vores hotel. Restauranten lå lidt oppe med udsigt ud over vandet, med borde forskellige steder i den åbne natur. Maden var helt fantastisk, men blev fuldstændig overgået af selve beliggenheden for restauranten. 

Emil hygger sig i vandet, en overskygget stund

Udsigten fra poolen på tagterrassen

Vi vil helt klart tilbage igen til Bali, men næste gang vil vi over på den anden side af øen, hvor er der bountystrande, lækre hvide strande. Måske en tur ind i abeskoven i junglen. En ting er helt sikkert, vil du på en lækker forkælelsesferie med ren luksus og velvære, uden at skulle bruge helt din pensionsopsparing, så er Bali et rigtig godt bud.

Bountystrand

Anja